TOPPTURER

Topptur Vindelfjällen

AMMARNÄS


Välkommen att utforska ett av europas största skyddade område, Vindelfjällen. Här finns det dagsturer för alla nivåer men även tillgång till dom mer gömda pärlorna som innefattar pulka, tält och flerdagarsmöjligheter. Ta kontakt för att höra mer om vilka möjligheter du hittar här. 

När: December- Maj

Passar: Nybörjare - Avancerade
Pris: 990kr per person. (Deltagare: 2-6)

Hemavan Matsdal Kittelfjäll


Har du spanat in drömåket eller behöver du en färdledare som tar dig upp och ned på ett säkert sätt? tveka inte att höra av dig så hittar vi en tur som passar just dig.

När: December-Maj
Passar: Nybörjare - Avancerade
Pris: 990kr per person (Deltagare: 3-6)

vintertälta

Norge


Nordnorges ikoniska berskedja som reser sig mellan vackra fjordar har trollbundit mig  och mina vänner i många år. Jag har god kännedom av Lofoten, Lyngen Tamokdalen och det stora turmeckat runt Narvik. Paketpris med transport och boende erbjuds vid intresse.

Abisko Björkliden Riksgränsen


Med 3 säsonger i Björkliden och årliga återbesök har jag skaffat mig bra koll på dethär området. Kanske är det det ikoniska topptursfjället Vassi som lockar med sina 3 toppar och oändligt många åk eller en längre tur in till Abiskolaperna med pulka och tält för att njuta av alla möjligheter som finns där?